Var du på dit livs ferie sidste år og vil du gerne mindes ferien, hver eneste dag?

Her er løsningen. Du kan få en personlig og værdifuld nøglering, som jeg lover du vil passe rigtig godt på. Den vil bringe smilet frem på dine læber, hver eneste gang du skal bruge dine nøgler. Du bruger dine nøgler HVER eneste dag! Så tænk på, hvor mange gange om dagen du får muligheden for at smile. Skønt ikke?

 

Med en nøglering med billede i, kan du få en personlig nøglering med eget billede på. Så, du kan altid have din bedste veninde, hund, familie, eller andet med dig overalt. Derudover vil du kunne kende forskel på de nøglebundt som du har, da du får muligheden for et godt stort overblik. Du kan derudover bruge nøgleringen til ikke bare nøgler, men til din taske, bilnøgle eller mange andre ting. Du kan også bare bruge den som et minde, ganske enkelt til dig selv.

 

Fotogaver

 

Dine fotos behøver ikke længere kun tilhøre et fotoalbum, men nu kan du tage dem med dig rundt i hverdagen, eller have dem rundt i hjemmet på forskellige kreative måder. Du vil altså mindes den skønne ferie på Bornholm, den bedste Pizza du spiste med din veninde i Italien eller den sjove Tivoli tur som du bare ikke kan grine nok af, når du tænker på hvor sjovt du havde det.

 

Minder er for altid, men det fotos ikke, hvis du ikke tager dem eller passer på dem. Derfor er det genialt, at sikre at du får dem i alle mulige udgaver. Glæderne kan også gives som gave, så du kan selv kreere minder til både familie og venner og jeg tror faktisk, de ikke kunne ønske sig mere! Du kan altså kombinere fotografier på mange måder. En af dem, er ved at lave en nøglering, men du kan også få dem i følgende udgaver som:

 

  • Drikkekrus
  • Puslespil
  • Mobilcover
  • Nøgleringe
  • Musemåtter
  • Puder
  • Fotomagneter
  • Badehåndklæder

 

Det er kun fantasien som sætter grænser for alle de muligheder som der findes. Du kan også lave mere end én nøglering, så du både har til hjemmet, skuret, sommerhuset eller andet. Hvis du sammen med din partner har billeder fra jeres bryllupsdag, kan det også være et helt unikt minde for jer begge to. Det er jo den lykkeligste dag i ens liv, så hvorfor ikke også mindes kærligheden fra den perfekte sommerdag, hvor i holdte jeres bryllup.

 

Så hvad enten du vælger en nøglering eller en af de andre former for fotogaver, så kan de helt sikkert skabe meget glæde i hverdagen – enten for dig selv eller for en glad modtager af en gave, som du giver.

Kategorier: Ferie