Bliv professionel bartender i ferien

Når du har ferie, så er der god tid til at finde en ny hobby eller passion. Der er sjældent tid til at dykke ned i et helt nyt område, når du har en masse i hverdagen at se til. Hverdagen er trods alt spækket med arbejde, huslige pligter, børnepasning og en masse andet, der skal gøres. (mere…)

Sådan tjekker du indbruds sårbarheden inden rejsen

Ferien er et længe ventet afbræk fra hverdagens strabadser, og for mange er den lig med rejser sydpå, sol, strand og samvær med venner og familie. Det betyder umiddelbart, at man tager væk hjemmefra, måske i flere uger ad gangen. Dermed kommer ens bolig i forhøjet risiko for indbrud. Det kan være noget af et mareridt at komme hjem til et hus, hvor der har været indbrud, når man kommer hjem fra ferie. Man kan dog få lavet en tyveri sikring af en professionel låsesmed, og dermed tage på ferie med ro i sindet. (mere…)

Tag din hund med på ferie

Det kan være besværligt, når man skal af sted på ferie, og hunden skal afleveres i hundepension eller hos familien, der skal passe den. Måske har I også allermest lyst til at tage den med? Hunde kan være familiens midtpunkt og give en masse glæde i familien. Det kan være svært for ungerne at skulle undvære hunden i en eller flere uger. Hvorfor ikke tage den med? Læs med her for at blive inspireret til hundevenlige familieferier. (mere…)

Sommer og sol – her er gode råd til at nyde ferien i Danmark

Snart byder sommeren velkommen i det Danske land, og dermed kommer der også en tid, hvor arbejdslivet lægges midlertidigt på hylden for i stedet at nyde en god sommerferie. Danskerne er i højere grad begyndt at værdsætte de danske ferier, grundet corona pandemien der i hvert fald sidste sommer medførte stor usikkerhed omkring udlandsferier og endog aflysninger af sommerferierne. Hvis man trygt skal læne sig tilbage og glæde sig til at nyde sommerferien, så er danske ferier en rigtigt god idé. Her kommer nogle gode råd til at nyde ferien i Danmark. (mere…)