Dig og dine venner holder meget af at hygge jer med en god hjemmelavet drink og afprøve forskellige mærker af spiritus og mixere.

Tiden er kommet til jeres næste drinksaften, og du skal sørge for at I får nogle lækre drinks, som indeholder rom.

Derfor begiver du dig ned i din lokale vinhandler og snakker med ekspedienten om, hvad han kan anbefale, og du får lidt smagsprøver på forskellige slags rom, og du ender med at finde én du synes om til omkring 500 kroner.

Du glæder dig til det bliver fredag og I skal holde jeres drinksaften, så du rigtig skal imponere vennerne med den gode rom, du har fundet frem til. Men så kommer du til at tænke på at du jo også skal have købet noget at blande rommen op med, og derfor lægger du vejen forbi supermarkedet.

Der overvejer du, hvad du skal vælge – det skal ikke bare være cola som sædvanlig, tænker du. Du ender derfor med at købe nogle flasker ginger ale til en femmer stykket, til at lave “Dark & Stormy” drinks med.

Da drinksaftenen oprinder og dine venner smager dine “Dark & Stormy” drinks med din dyre kvalitets rom og dine billige ginger ale sodavand, bliver de skuffede over den flade bismag, som de billige ginger ale sodavand giver drinken.

For at dine drinks skulle være blevet en success, skulle du ikke have sparet på mixerne, men på samme måde brugt lidt ekstra på at købe kvalitet.

 

Ginger Ale

Med Fever-Trees Premium Ginger Ale er man sikker på at have en herlig og forfriskende mixer, der står godt til rom og fuldender drinken på en skøn måde.

For at ramme den helt rigtige smag er der brugt intet mindre end tre forskellige slags ingefær, som kommer fra hver deres del af verden. Dette er kendetegnende for Fever-Tree idet de altid søger at tilføje de bedste råvarer til deres mixere.

Ingefæren i Fever-Trees Ginger Ale kommer her fra:

  • Elfenbenskysten – frisk grøn ingefær, som dyrkes specielt for Fever-Tree
  • Nigeriansk ingefær – tilføjer dybde med aromatisk intensitet
  • Cochin ingefær fra Indien – chokoladeagtig aroma

 

Fever-Tree

De to gamle venner Charles Rolls og Tim Warrillow stiftede sammen Fever-Tree i 2004 med den forhåbning en dag at kunne fremstille mixere i højeste kvalitet til at blande op med spiritus i lige så høj kvalitet. Den første mixer de lavede var den klassiske: ”Premium Indian Tonic Water”, og efterfælgende er der føjet et bred vifte af mixere til Fever-Trees efterhånden store sortiment, hvor fokus fra første dag har været på det høje kvalitetsniveau og brugen af 100% luksus råvarer.

 

Kategorier: Fritid