Det er rigtig skønt at tage på ferie. På ferien er der tid til afslapning, at dase i solen, tid til at slippe bekymringerne og nyde det dejlige selskab. Desværre ser vi dog også, at nogle danskere oplever tyveri i hjemmet i København, når de er afsted på ferie.

At få indbrud er utroligt ubehageligt og det kan sætte dybe spor på både pengepungen og sjælen. Frygten for indbrud kan også nemt ødelægge hvad der skulle have været en dejlig og afslappende ferie. Derfor er det en god idé at tjekke boligens sårbarhed og få lavet en tyveri sikring, inden du tager afsted på ferie.

Hvor sårbar er dit hjem?

Først og fremmest er det vigtigt at afgøre, hvor sårbar den bolig er. Hvor sårbar boligen er kommer an på utrolig mange forskellige ting. Din boligs sikkerhed og sårbarhed afgøres blandt andet af:

  • Hvor i landet ligger din bolig? Ligger den i en af de store byer som Aarhus og København, eller ligger den midt ude på landet eller i en lille landsby?
  • Boligens indretning og beliggenhed har også stor indflydelse på hvor sårbar den egentlig er. Er den let at komme til, er der store vinduespartier som tyve kan se ind ad? Er der naboer tæt på, som vil kunne opdage, hvis der bliver begået indbrud.
  • Har du dyre møbler og ting til at stå synligt? Hvis du f.eks. har nogle dyre lamper hængende og store vinduespartier, hvorfra man kan se dem, så vil din bolig automatisk være mere udsat.

Hvordan bliver boligen mere sikker?

Når du har fundet ud af hvor sårbar din bolig i København er, så er det på tide at lave en tyveri sikring. Heldigvis findes der mange forskellige måder at gøre det på. At få tyveri sikring er nemlig både hurtigt og let og kan tilpasses lige præcis dig og dine behov for sikkerhed.

Kontakt først en låsesmed, så dig og låsesmeden i samarbejde kan finde den rigtige løsning for dig. En tyverisikring fra Amager Låsesmed giver ro i sindet på ferien, så din bolig i København går fri af indbrud.

Det er ikke kun en låsesmed, der kan lave tyveri sikring på din bolig. Du kan også selv gøre en indsats. Ved at installere automatisk lystænding på udendørslygter og fjerne dyre møbler og genstande fra store vinduespartier kan du gøre din bolig mindre attraktiv for indbrudstyve.

 

Kategorier: Ferie