Ferien er et længe ventet afbræk fra hverdagens strabadser, og for mange er den lig med rejser sydpå, sol, strand og samvær med venner og familie. Det betyder umiddelbart, at man tager væk hjemmefra, måske i flere uger ad gangen. Dermed kommer ens bolig i forhøjet risiko for indbrud. Det kan være noget af et mareridt at komme hjem til et hus, hvor der har været indbrud, når man kommer hjem fra ferie. Man kan dog få lavet en tyveri sikring af en professionel låsesmed, og dermed tage på ferie med ro i sindet.

Tyveri sikring af boligen af en certificeret låsesmed i København

Inden man tager afsted på en velfortjent ferie, så skal der styr på mange ting. Udover alle de praktiske ting, pakning og forsikringer, så bør man overveje at få foretaget en tyveri sikring af boligen. Man kan få tyverisikret hjemmet af en certificeret låsesmed, men den helt rigtige baggrund og ekspertise. Især når man bor i en større by som København og omegn, kan det være en fordel at få en professionel sikring af hjemmet. Selvom det bliver mere og mere udbredt at få installeret overvågningskameraer og alarmsystemer, så skal det stadig suppleres med stærke og sikre låse og sikkerhedsdøre. Det er disse sikkerhedsgodkendte låse og solide døre samt vinduer, der skal holde indbrudstyven væk, når de er på udkig efter deres næste mål. Låsesmedens tyverisikring giver dig ro i sindet på ferien.

Med en låsesmed kan man komme tyven i forkøbet

Det er en traumatisk oplevelse at have indbrud. Har man først prøvet at komme hjem til et gennemrodet hus med ødelagte døre eller vinduer, så vil man for alt i verden ikke prøve det igen. Derfor kan det godt betale sig med en tyveri sikring af boligen, selvom det indebærer en ekstra udgift. Især når man har planlagt at være væk hjemmefra i en længere periode på ferie, kan det være en god idé. Mange tror fejlagtigt, at en låsesmed kun kan hjælpe med at lukke døren op, hvis man uheldigvis smækker sig ude. Det er dog ikke rigtigt, da man med en låsesmed kan få hjælp til at komme tyven i forkøbet, og finde en løsning, der passer til ens behov. Nogle eksempler på sikkerhedsforanstaltninger kan f.eks. være tyverisikring af døre med ekstra låsekasse på yderdøre, cylinderlås eller kodelås på den indvendige side at terrassedøre, alarmer, tyverisikring af vinduer, videoovervågning, m.m.

 

 

 

Kategorier: Ferie