Vi har alle minder om en Disney-film fra vores barndom. Om det er Mickey Mouse i Disney-sjov eller en prinsesse fra en film i biografen, så har det amerikanske filmstudie været med til at forme millioner af liv og minder. Disney er li med magi og barndomsglæde, og Disneyland Paris er ingen undtagelse. Træd tilbage i barndommen og giv dine børn en oplevelse, de sent vil glemme!

 

Disneyland Paris

Disneyland er et sted, hvor du kan gøre dine drømme til virkelighed. Uanset til alder bliver du barn igen, når du træder ind i parken, og de store parader og fortryllende show vil med garanti vække din underfulde nysgerrighed på ny!

 

Et ophold i Disneyland Paris er slet ikke så dyrt, som mange frygter. Hvis budgettet er stramt, kan det godt blive knapt, men ofte er der rigtig gode tilbud på ophold! Og hvis man kan undgå at spise på parkens egne restauranter, burde de fleste sagtens kunne overskue det.

 

Du får selvfølgelig forskellige priser alt efter, hvornår du vil tage ad sted. Det afhænger af tidspunktet på året såvel som ugen! Din pris kommer også til at afhænge af, hvilket hotel du vælger – hvis du alligevel kører ned til Paris i bil, kan du sagtens bo lidt længere væk fra parken. De, der vil have det hele, kan bo i selve parken på Disneyland Hotel.

 

Disneyland Paris er Europas allerstørste turistdestination. Der er 2 parker og 7 hoteller, iblandt hvilke der i alt er 800 værelser! Der er næsten lige så mange butikker i parken som der er forlystelser, og endnu flere restauranter, samt en biograf med 15 sale og, ja, endda en McDonalds! Disneyland er dermed meget mere end bare en forlystelsespark – det er sin egen, lukkede by, et helt eventyrland!

Kategorier: Ferie