Danmark er et fantastisk ferieland.  Tæt på skønne naturområde og dejlige strande findes tusindvis af danske sommerhuse, der bare venter på at blive udlejet og brugt.  Sommerhuse kan lejes året rundt og findes i alle typer – fra små traditionelle træhytter til store luksus sommerhuse med pool, spa og sauna.

Holder man ferie i Danmark, så kommer man selvfølgelig ikke uden om det danske sommervejr, som både kan vise sig fra sin gode side med behagelige temperaturer der indbyder til solbadning og svømmeture, men vejret kan bestemt også byde på både skyer, blæst og regn.  Men som de kloge mennesker siger, så er det alene et spørgsmål om påklædning.  For selvom solen ikke skinner uafbrudt og temperaturen kan svinge rigtig meget, så giver sommerhuset dig de perfekte rammer, uanset om du opholder dig ude eller inde.

De fleste sommerhuse i Danmark er placeret tæt ved de danske kyster og ude midt i den skønne natur.  Så når vejret tillader det, så findes der ikke noget bedre end en lang gåtur, som giver vind i håret og varme i kinderne.  Efterfølgende kan man så slappe af i sommerhuset foran brændeovnen og nyde en varm kop kakao og spille spil med børnene.

Mange forbinder sommerhusopholdet med sommerferie i juli måned.  Men prøv også en forlænget weekend udenfor højsæsonen. Nyd et romantisk ophold sammen med din partner i et luksus wellness sommerhus eller et par dage hjemmefra sammen med familien eller sammen med gode venner.

Find din næste tur i sommerhus

Det er sjældent at private sommerhusejere opholder sig i sommerhuset året rundt.  Derfor udlejer mange sommerhusejere sommerhuset når de ikke selv bruger det.  Det er langt bedre, end at lade huset står tomt.  Så opnår de en lille ekstra indkomst, som kan hjælpe med at betale de faste udgifter til huset.  Private sommerhuse kan lejes på diverse sommerhusportaler, hvor private udlejere annoncerer deres feriebolig – lidt i samme stil som Den Blå Avis – bare kun med sommerhustilbud.

På disse sommerhusportaler kan man fremsøge ledige sommerhuse og ferielejligheder via søgemaskiner, hvor man kan afgrænse på netop de præferencer, som er vigtig for dig.  Det kan eksempelvis være placering, antal sovepladser, havudsigt, må hunden medbringes – og så naturligvis prisen.

Gå på opdagelse i baghaven

Selvom Danmark ikke er en oplagt feriedestination for de fleste, så har landet masser at byde på af skønne ferieoplevelser. Har du nogensinde set solnedgangen over horisonten ved Vesterhavet? Eller faret vild i klitterne ved Blåvand? Du kan også tage på øhop i det sydfynske øhav og opleve ø-kulturen på tætteste hold. Mulighederne for sommerhusture i Danmark er mange og kun fantasien sætter grænser for dine eventyr.

Har I børn, så find et sommerhus tæt på attraktioner som Legoland, Kattegatcenteret eller sågar København. Både Nordsjælland og området omkring Falster og Møn har masser af naturskønne sommerhuse, hvor det er muligt at leje sig ind. Samtidig er landet rigt på museer om alt fra stort til småt, så det opfordres, at man besøger og støtter den lokale kultur, hvor end man befinder sig.

Kategorier: Ferie