Skal du ud at rejse? Men ved du ikke helt, hvad du skal fylde kufferten op med? Er du usikker på, hvad du reelt har brug for, og hvad du har plads til? Og kender du ikke helt præcist reglerne for, hvilke produkter du må have med i tasken ombord på flyet?

Du skal være godt forberedt inden rejsen

Der er mange gode grunde til at planlægge, hvad du skal have med i bagagen, inden du skal ud at rejse. Det kan godt virke uoverskueligt at skulle tage stilling til alt det, der skal pakkes ned, og det er ofte meget mere lokkende bare at tænke: ”Jeg finder nok ud af det på vejen”.

Men pas på med det! Det kan nemlig komme til at blive en dyr affære med dén tilgang. Det er ikke sikkert, du kan finde dine typiske hårprodukter i fremmede butikker, og hvis du gør, kan det være, de koster meget mere end herhjemme. 

Disse hårprodukter er musthaves

Hvis du vil være sikker på, at du på rejsen altid har de rette produkter ved hånden, bør du klikke ind på en hjemmeside, der tilhører en professionel frisør. Her kan du få et godt overblik over de musthaves, der både er af god kvalitet, men som også holder i lang tid.

Hvis du er i tvivl om, hvad du bør tage med på rejsen, kan du også tage direkte kontakt til frisøren. Du kan skrive en mail og forklare din situation, og så vil frisøren guide dig til, hvad du skal købe, så du både sparer tid, penge og plads i kufferten. 

Husk at tjekke op på reglerne

Det er også vigtigt, at du undersøger, hvilke regler der gælder for at fragte bestemte produkter med i bagagen på din rejse. Det kan være, at din rejsedestination ikke tillader bestemte kemikalier at komme ind i landet. Og så er der selvfølgelig også spørgsmålet om, hvad flyselskaberne vil give dig lov til at have med i håndbagagen.

Hvis du er i tvivl om, hvad du må have med, når du skal ud og rejse, kan du få et godt overblik her: https://mst.dk/kemi/kemikalier/saerligt-for-borgere-om-kemikalier/groenne-tips/din-personlige-pleje/faelles-baggrund/eu-regler-om-kosmetik/

Kategorier: Ferie