Europa har en masse fantastisk natur, som man bør komme ud og opleve på en mere aktiv rejse. Bliv her klogere på alperne, naturen i det østlige Europa, nogle af Europas smukkeste øer og herunder Portugal.

 

Bør vi blive mere aktive når vi tager på ferie?

Helt ærligt, hvorfor knokle herhjemme på arbejde og holde os selv i nogenlunde form i fitnesscenteret, på fodboldbanen eller til yoga? For at rejse sydpå, leve godt på et all-inclusive resort og komme hjem med rødvinspatter efter et par hårde uger med fri bar og buffet? Det gør egentlig bare, at vi skal knokle endnu mere når vi er hjemme igen. I en hverdag med skole eller arbejde, små børn som måske skal have opmærksomhed og træningen der sørger for at vi ikke kommer til at ligne den gennemsnitlige amerikaner.

OG JA! Selvfølgelig skal man hygge sig på ferie, ligge på strandstolen og lave ingenting samt drikke en ekstra øl og spise en ekstra is. Men alt med lidt fornuft ikke. Men hvad nu hvis, man kan gøre det og have en mere aktiv ferie samtidig med at man kan slappe af på stranden?

Rejs på en aktiv ferie hvor du den ene dag kan ligge på stranden og den næste dag gå på opdagelse i den lokale natur.

 

Her skal du rejse hen for en fantastisk oplevelse med natur og strand

Vi kan selvfølgelig ikke komme udenom Portugals klippeø Madeira. Øen som ligger langt væk fra Portugal er fantastisk og utrolig smuk. Madeira bliver faktisk kaldet verdens stejleste ø. Det skyldes øens mange og stejle klippevægge ud til havet. Men øen er specielt kendt for sine fantastiske vandreruter gennem den spektakulære natur, med farverige blomster mange steder, fantastiske udsigter udover øen og havet samt naturens skabninger. På rejsen til Madeira kan man netop nyde den ene dag ved stranden eller poolen på sit hotel og næste vandre i naturen eller cykle MTB.

Øen er samtidig utrolig populær hos golfspillere fra store dele af verdenen. Øens milde klima året rundt, sørger for gode golfbaner hele året. Samtidig skaber øens omgivelser og natur et område til spektakulære baner med fantastiske udsigter. Rejs derfor til Madeira for både at få en rejse, med afslapning, natur og aktive oplevelser, måske dykning med nogle af havets største dyr.

 

Find andre alternativer til den aktive og afslappende ferie

Der findes mange andre smukke områder hvor man både kan slappe af og give den gas. I alperne findes der mange bjergsøer hvor der kan bades og blot slappes af I den dejlige sol som rammer alperne hver sommer. Ofte rammer temperaturen 20 – 25 grader. Slap derfor af ved søerne og giv den gas med vandring, riverrafting eller en god cykeltur. Mulighederne er mange, man kan også zipline, rapelle og nogle steder stå på ski.

 

I det østlige Europa ved Adriaterhavet finder man mange fantastiske byer i bl.a. Kroatien, Montenegro og Albanien. Her er havet azurblåt og utrolig ren som indbyder til snorkling. Kysten er historisk og smuk, men naturen langs kysten er endnu flottere. Her er der nationalparker med uberørt natur hvor det er muligt at gå på opdagelse. Oplev derfor naturen ved kanaler med et rigt dyreliv, smukke planter og flotte udsigtssteder.

 

Kategorier: Ferie