Skal du på skiferie med familien eller vennerne, så er det altid godt at være forberedt til fingerspidserne. Er du ikke det, så kan skiferien gå fra at være fantastisk til at være en rigtig dårlig oplevelse. En af de ting du skal have styr på er snowboardjakken. Din jakke er et af de vigtigste elementer når du skal ud og stå på snowboard. Vælger du den forkerte jakke, så kan du både komme til blive våd, fryse og i sidste ende ligge syg.

I denne artikel for du råd og vejledning til at finde den helt perfekte ski jakke, for i virkeligheden er der flere ting at forholde sig til end mange går og tror.

Vælg en jakke til at stå på snowboard

Mange begår den fejl at de køber en forkert snowboardjakke. Forskellen på en snowboardjakke og en ski jakke er at en snowboardjakke skal kunne holde til mere. Grunden til dette er at du typisk har mere kontakt med sneen når du står på snowboard, da du sidder mere ned.

Først og fremmest, så skal du gå efter en jakke der er både vind og vandtæt på samme tid. Dermed undgår du at blive kold og våd. Det sikre dig både en mere komfortabel og tryg oplevelse, da du ikke skal være bange at vinden eller den våde sne går igennem.

Dernæst skal din snowboardjakke være åndbar. Er den ikke det, så vil du hurtigt komme til at svede, og det vil resultere i en våd og klam oplevelse. Skal du ud finde en snowboardjakke på nettet, så sørg for at finde nogle autoriserede og anbefalede forhandlere, så kan du nemlig være sikker på at du får den kvalitet, som du har brug for. Vil du finde mere information og anbefalede forhandler så læs mere her.

Til sidst så er der de helt små detaljer, som huller til høretelefoner eller gode og dybe lommer til udstyr, men er du nybegynder eller øvet, så er de første råd de vigtigste.

Så er du sikret en god oplevelse

Har du styr på disse elementer, så er du sikret en god skipoplevelse uden kolde og våde overraskelser. Netop derfor er det helt rigtige udstyr essentielt, noget som mange kan glemme er nemlig at der er forskel på snowboardtøj og skitøj. Forskellen ligger i de små og netop disse detaljer kan være afgørende for om du får en god eller dårlig oplevelse.

Så er der ikke meget mere at sige end god skiferie, og husk og giv den gas ned ad pisterne.

 

 

 

 

Kategorier: Ferie