Står du i den glædelige situation og skal på juleferie?
Hvorfor så ikke vælge en hyggelig familie tur til en bjerghytte med gaspejs?
Forestil dig hyggen omkring ilden, mens familien kommer hinanden tættere ved.

Forslag til rejsemål

Der er mange rigtig fede rejsedestinationer, hvis du gerne vil ud og rejse i vintermånederne. Specielt godt er rejer til Sverige og Norge, da selve rejsen ikke tager lang tid. Kulisseskiftet er også enormt, hvis du kommer fra flade Danmark til de bjergrige lande fra Norden.
Her er nogle forslag, som du kan tage til overvejelse:

Hafjell 
Dette er et af Norges største ski destinationer. Den passer perfekt til både børnefamilien, der gerne vil hygge, men også en gruppe venner, der gerne vil udfordre dem selv.
Hafjell tilbyder 50 km alpint, 300 km langrend, med 33 piste.

Hemsedal
Hemsedal kaldes også for de skandinaviske alper, dette er destination for de ski og sneglade. Denne destination tilbyder den største variation i terræn.
Hemsedal tilbyder 46 km alpint, 214 km langrend og 49 piste.

Kvitfjell 
Hvis du også gerne vil opleve et mere historisk sted, så kan du besøge Kvitfjell. Kvitfjell blevet bygget til vinter-ol i 1994 og er nu et af de fedeste og hyggeligste feriedestination i Norge. Man kan stadig mærke historiens vingesus, når man står på toppen af pisterne, hvor OL-deltagerne dystret imod hinanden.
Kvitfjell tilbyder 35 km alpint, 600 km langrend og 33 piste.

Gaspejs frem for brændovn

Det kan være, du bare gerne vil ligge foran den levende ild og mærke varmen og hyggen, men der er noget du burde være opmærksom på.
Den traditionelle brændeovn, har været udsat for meget kritik i den seneste tid specielt pga. forureningen. Ikke nok med at du skal hugge og stable brænde, så er brændeovnen meget skadelig for dig og dine omgiveler.
Man har fundet frem til, at røgen udledt fra den konventionelle brændeovn, har ledt til mange sygdomme og dødsfald igennem tiden.

Du rådes derfor til at prøve at finde hytter, der har installeret en gaspejs istedet. Gaspejsen er ikke kun mindre skadelig, men den er funktionelt også meget mere effektiv end brændeovnen. Gaspejsen styres via en fjernbetjening og du kan selv indstille temperaturen. Den varmer også hurtigere hytten op, hvilket er rigtig dejligt i de kolde måneder.

Det skal dog nævnes, at hytter udstyret med gaspejs kan være en smule dyre end andre. Dette skyldes at installationen er mere bekostelig end den normale brændeovn.

Hvis du gerne vil har mere information omkring gaspejsen og dets forskellige fordel kan du tjekke PhillipPejse. 

Kategorier: FerieFritid