Hvornår er det man egentlig benytter emblemer? Det kan du blive meget klogere på lige her! Læs denne artikel og bliv klogere på hvornår du skal give emblemer ud.

Svømning

Svømning er en af de sportsgrene og hobbyer, hvor man meget ofte giver et emblem ud. Det er blevet meget populært ved større sportsevents. Og hvorfor ikke gøre det hvis du har en lille lokal klub også?

At uddele emblemer til dine svømmere kan virke meget motiverende for dig og kan opfordre dem til hele tiden at blive bedre og presse sig selv på en sund måde.

Samtidig kan emblemer i højeste kvalitet være med til at skabe lidt sund konkurrence blandt svømmerne, så de kan være med til at presse hinanden. Det er selvfølgelig ikke meningen at de svømmende skal presse hinanden alt for hårdt, men lidt sund konkurrence skader ikke.

Ridning

Ridning er en meget selvstændig sport på den måde ment, at man ikke som sådan er på et hold sammen men konkurrerer imod andre ryttere til blandt andet ridestævner og lignende. Her er det helt oplagt at bruge emblemer.

Der er en helt naturlig form for konkurrence mellem de forskellige ryttere til ridning. Og her kan denne konkurrence blive understreget ved netop at bruge emblemer, som rytterne kan konkurrere med hinanden om. Alle vil jo gerne have det emblem, og det er rart at kunne vise frem, hvis man er heldig at få det.

Hvis du har en lille rideskole eller ofte er med til at holde diverse ridestævner, så overvej kraftigt at benytte emblemer. Giv et til vinderne af de forskellig konkurrencer til ridestævnenerne.

Ligesom til svømning så vil det at kunne vinde emblemer blot opfordre rytterne til at klare sig endnu bedre næste gang og gøre sig mere umage.

Spejder

For spejdere er det meget almindeligt at man kan gå og gøre sig selv fortjent til diverse mærker og emblemer, som man kan sy på sin skjorte. Det er en gammel tradition, som stadig holdes i hævd.

Med alle ens emblemer kan man som spejder vise frem overfor sin med-spejdere præcis, hvor meget det er man har lært, og hvad det er man kan. Man får på den måde meget ofte emblemer, hvis man har opnået en bestemt færdighed eller har gennemført en udfordring succesfuldt.

Emblemer ingen for spejdere handler ikke så meget om konkurrence men fungerer som et symbol de ting, man har opnået.

Kategorier: DiverseFritid