Er du netop gået på sommerferie? Så er det tid til en sommerfest, der emmer luksus og sol! Der er mange måder at holde en sommerfest, hvor nogle foretrækker den afslappede af slagsen med grill og måske en is.

 

I denne guide tager vi den dog til næste niveau. Dette er til dig, der ønsker at skyde sommerferien i gang med lidt ekstra luksus. Derfor anbefaler vi blandt andet, at du lejer en professionel bartender til din sommerfest.

 

På den måde har du mulighed for at skrue op for den festlige stemning til din fest. Og det kan da kun gøre din start på sommerferien endnu bedre!

 

Service som på cocktailbaren

Når du lejer en uddannet bartender til din sommerfest, kan du se frem til en service ud over det sædvanlige. Her er der ikke plads til cocktails, der måske har fået lidt for meget spiritus eller er blevet shaket forkert.

 

Cocktailsene kommer nemlig til at smage præcis, som når du køber dem på de bedste cocktailbarer. Og det er da lidt en af luksus at have dem tilgængelig lige midt i din egen have.

 

Det bliver uden tvivl en sommerfest, du aldrig glemmer, når du vælger at investere i en bartender, der rent faktisk kan sit kram!

 

Highend cocktails ad libitum

Alt efter hvilket brand du vælger, kan du få highend cocktails ad libitum. For eksempel hos ZubarDubar tilbyder de altid fri bar. Og det gør bare et eller andet ved stemningen, at gæsterne altid kan gå op i baren og pege på deres favorit drink – uden begrænsninger.

 

Derudover er det ikke bare noget sjap, du og dine gæster får serveret, fordi det lige skal gå lidt hurtigt for bartenderen. Derimod går det faktisk hurtigt med servicen, selv om cocktailsene er af højeste kvalitet. Det bliver da ikke meget bedre!

 

Når du har været en tur i byen i dine andre ferier, har det bedste så ikke også været happy hour, hvor du kunne give den gas for ikke ret mange penge? Det er fuldstændig det – bortset fra at du slipper for at betale for hver enkelt cocktail, du drikker.

 

De bedste råvarer

Når du laver mad derhjemme, har du nok opdaget, at hele måltidet smager bedre, når du bruger de rigtige og mest friske råvarer. Det samme gælder for cocktails, for du kan tydeligt smage forskel på, om de mest optimale råvarer er blevet brugt.

 

Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at vælge en virksomhed, der bruger de rette råvarer til cocktails, for det vil gæsterne til din sommerfest tydeligt kunne smage. Det ville være ærgerligt at få valgt en virksomhed, som tager de lette og billige løsninger, når det kommer til cocktails.

 

Det er i hvert fald én ting, der skal være på plads. Det går ikke, at en bartender mikser sine cocktail på for eksempel de allerede blandede råvarer fra supermarkederne. Det bliver kun en halvflad fornemmelse at drikke den slags cocktails i sin sommerferie.

 

Kategorier: Ferie