At rejse er at leve, sagde H. C. Andersen engang, og der kan være noget om snakken. Det er nemlig aldrig for sent at begive sig ud i verden og opleve en anden kultur. Uanset alder kan det være både berigende og livsbekræftende at se en anden side af verden.

Livet som senior kan for mange være ensomt. En rejse med andre seniorer kan derfor være en god måde at komme ud blandt nye mennesker. Det kan danne helt nye venskaber, og I kan skabe nye minder sammen.

Hjælpemidler til rejsen

Livet som senior kan være forbundet med usikkerheder. Det kan være, at du er dårligt gående, eller at du er bange for at falde i badet. Du kan derfor anskaffe dig senior hjælpemidler, der kan hjælpe dig i hverdagen såvel som på ferien.

Sammen med andre seniorer kan du roligt begive dig på en rejse og skabe nye minder. Der findes både et utal af forskellige rollatorer og kørestole, der kan hjælpe dig, hvis du er dårligt gående. Det er også muligt at købe skridsikre bademåtter, så du ikke skal være bange for at falde i badet.

En rejse med livsglæde

Hvis du som senior ofte føler dig ensom eller bare gerne vil møde nye mennesker, kan du tage på en ferie sammen med andre seniorer. På rejsen kan der pludselig opstå helt uventede venskaber, hvor I kan dele jeres interesser. Du kan altså sagtens kombinere hobbyer med en rejse. På rejsen er der plads til glæde, hygge og dybe samtaler. Selvom du måske ikke kender nogen på turen, handler det nogle gange om at springe ud i udfordringen. Mange gange overrasker du dig selv, når du pludselig har fået nye venner.

Måske er du glad for at spille golf, og derfor kan du tage på en golftur med andre seniorer. Der bliver sommetider arrangeret fælles ture, hvor du kan melde dig på og møde andre mennesker, der interesserer sig for det samme som dig. Der bliver også ofte arrangeret ture til bestemte byer som Hamburg eller Stockholm, hvor du kan få set spændende byer tæt på Danmark.

Kategorier: Ferie