Er du i gang med at planlægge din næste ferie, men har ikke besluttet rejsedestinationen endnu? Så er der inspiration at hente lige her. Der er mange forskellige måder at tage på ferie på. Nogle mennesker foretrækker den afslappende charterferie med drinks ved poolen og all inclusive. Men hvis du er typen, der gerne vil ud og shoppe, få kulturelle oplevelse og se flotte museer, så kan det være at storbyferien er mere dig. Læs med herunder og få to gode forslag til din næste rejsedestination. Hvis du vil have mere inspiration til din rejse, så besøg https://ferierabatter.dk/.   

  1. New York

New York er på mange måder byernes by. Og den mest trendy by i verden. Du har sikkert set utallige film og serier, der har brugt den smukke by som kulisse. Dette er ikke underligt, når man betragter den overvældende arkitektur på Manhattan. Det er en stor oplevelse i sig selv bare at gå ned af de lange avenues og se op på de kæmpemæssige skyskrabere, der synes at række helt op i himlen.  

  1. Berlin

Er du til det mere rå urban-miljø er Berlin et godt bud. Der findes næppe nogen by med mere kulturel og historisk betydning end Tysklands hovedstad.  

Kategorier: Ferie