Du skal til et nyt land, med nye mennesker, nye øjne og måske helt andre trends. Men du skal helt sikkert komme og vise dem hvordan vi klæder os i lille Danmark. Er du typen der går rigtig meget op i dit udseende og din stil, så gå ikke på kompromis bare fordi du har en lille kuffert. Sørg for at være godt forberedt hjemmefra, og find tøj til kvinder, som du ved at du vil blive glad for på din rejse. Selvom du skal være smurt ind i solcreme på solferien, eller have jakken på, på storbysferien, så kan du sagtens stadigvæk være fashion og bevidst om dit tøjvalg.

Pak din kuffert med omtanke

Du skal ud og rejse, og din største og første bekymring som kvinde kan være at kufferten er for lille, til dine ambitioner. Tænk på forhånd over hvad I måske skal ud at opleve. Et restaurantbesøg kræver muligvis en sød kjole eller noget andet lidt finere. Shoppeturen kræver måske noget mere behageligt og gå venligt tøj, eller noget helt tredje. Man kan jo ikke være 100% sikker på hvad I skal ud at opleve, men forbered dig overordnet og gå ud fra. Du skal selvfølelig også have plads til alt det praktiske, men sørg også for at være dækket ind på tøjet, for at ende i en situation hvor man ikke mere tøj har, er man næsten tvunget til at bruge alle sine restaurantpenge på tøj. Vi ved jo alle godt at man kun bruger en tredjedel af det tøj man pakker til rejsen, så vær i god tid mentalt med pakningen. Fordi hvis det bliver i sidste øjeblik, så får du ikke det rigtige med.

 

De rigtige mærker

Find nogle af Danmarks fedeste tøjbrands, og sørg for at det er god kvalitet. Det skal være tøj der kan holde til både salt, vand, sol og sved. Så her kan bæredygtighed godt spille ind, da bæredygtigt tøj helt klart kan klare det mere. Derfor er det vigtigt at du på din rejse sørger for at finde de items som du bare slet ikke kan leve uden, og som du ved du får brugt. Igen har det meget med planlægning at gøre, men det er helt klart bare det bedste du kan gøre for dig selv inden din rejse.

 

Har du svært ved ovenstående, så tag fat i din mor, søster, kæreste eller en helt fjerde. De vil helt sikkert give en hjælpende hånd med, og det er også altid en fordel at få andre øjne på, da du hurtigt kan stirre dig blind i det. Din rejse skal ikke ende ud i at være en stressende ting for dig, da nogle rejser netop handler om at komme væk fra de vante omgivelser og slå hovedet fra.

 

 

 

 

 

 

 

Kategorier: Diverse