Det kan være sin sag at spare sammen til at holde ferie, for hvad har du råd til når alle faste udgifter er betalt? Og skal du virkelig låne for at komme på ferie?

Der er en anden mulighed, men det kræver at du først gennemgår dit budget for at se hvad du kan skære ned på, eller helt undvære, for der er med garanti noget der kan skæres væk når du først dykker ned i det.

Du kan finde penge i budgettet til at investere, og på den måde lave ekstra penge til dig selv så du kan få en fed ferie, længere væk end du havde forestillet dig. Det behøver endda ikke være svært, det kræver bare at du har nogle penge, og finder dig en billig handelsplatform, så du kan købe dine aktier eller kryptovaluta.

Investeringer er noget alle kan gøre

Før i tiden var investeringer noget for de få og meget velstillede, men sådan er det ikke mere, det er blevet noget alle kan kaste sig ud i, og hvis du er god, så kan der laves rigtig mange penge på det, men det kræver at du laver dit hjemmearbejde, og reagerer på markedets bevægelser.

En anden ting du skal huske er at der skal betales skat af gevinsten, forstået på den måde, at hvis du tjener penge på de penge du investerer, så skal du betale en procentdel af gevinsten til Staten, men selv her er der noget du kan gøre for at slippe billigere, nemlig åbne en aktiesparekonto, hvor beskatningen er noget lavere end almindelige frie midlers investering.

Men ellers kan du være i gang hurtigt, og det er specielt gunstigt hvis du i stedet har pengene i banken og her ikke får noget afkast, men til gengæld kan se inflationen æde af din opsparing over tid.

Har du hørt om investeringer i kryptovalutaer?

Der er kommet mange nye på markedet de sidste par år, Bitcoin var den første og største, som nok også er den mest kendte, men i og med at der er så mange nye, så kan der tjenes mange penge på at køb op i dem, naturligvis med en tilhørende risiko, derfor må det gode råd være kun at investere de penge du har råd til at tabe, men sådan er det generelt med alle investeringer.

Har du hørt om Solana? Det er n kryptovaluta der er steget rigtig meget siden den blev indført, faktisk er den steget over året så den på et tidspunkt kostede 100 gange mere end for et år siden, det er naturligvis ikke nogen garanti for at det bliver sådan fremadrettet, men det sætter da tanker i gang.

Køb Solana nu eller lade være? Der er absolut noget spænding forbundet med det at investere, hvis du tror Solana bliver det nye sort, så kan du sagtens købe ind i den.

Kategorier: Diverse