Hvornår har du sidst tjekket mobilpriserne i markedet? Der kan være gode penge at spare på dit mobilabonnement ved at sammenligne mobilpriser ved de forskellige selskaber. Mobilmarkedet har i mange år været præget at priskrig. Mobilpriserne er derfor hos nogle selskaber presset i bund. Tjek Billige mobilabonnementer og se, om du kan spare penge på din månedlige mobilregning.

Hvad skal du se efter for at få den billigste pris?

Pris handler ikke kun om kroner og ører. Det afhænger også af, hvad du får for pengene. Når du sammenligner billige mobilabonnementer, er det nemmest at sammenligne priser, datapakker angivet i gigabyte, roaming angivet i gigabyte og antal timer til tale. Derudover kan du have præferencer for, hvilket mobilnetværk det skal være. Tjek CBB mobil priser og sammenlign pris og indhold på tværs af udbydere.

Betal hverken mere eller mindre – vælg et mobilabonnement til dit behov

Det er altid en god idé at kende sit behov. Der er for eksempel ingen grund til at vælge et mobilabonnement med en stor roaming pakke, hvis du sjældent rejser til udlandet. Til gengæld kan du have behov for en stor datapakke, hvis du bruger din mobiltelefon til at streame film og spille online spil med videre. En billig pris for et mobilabonnement skal derfor ses i forhold til dit specifikke behov, og den værdi mobilabonnementet giver dig.

Hold øje med de gode tilbud på mobilabonnementer med tilskud

Udover billige mobilabonnementer kan du også spare penge på en ny mobiltelefon. Mobilselskaberne konkurrerer ofte med skarpe tilbud på mobiltelefoner for at tiltrække nye kunder. Overvejer du at få en ny mobiltelefon, kan det betale sig at vælge en udbyder, hvor du både får et billigt mobilabonnement og tilskud til en ny mobil oven i hatten. Dog kræver sådan et tilbud ofte, at du binder dig til selskabet i seks måneder.

Hvad siger kunderne?

Hvis du vil skifte til et billigt mobilabonnement og i den forbindelse til et andet mobilselskab, kan forbrugernes meninger om udbyderne også spille en rolle. Der er ikke noget værre end dårlig kundeservice. Hvor mobilabonnementer på tværs af selskaberne er forholdsvis ens på fri tale, datapakker og roaming, så er det på kundeservicen, at udbyderne kan skille sig ud. Tjek forbrugernes meninger og selskabernes omdømme på kundeservice. I nogle tilfælde giver det god mening at betale lidt mere for sit mobilabonnement, hvis kundeservicen er i top.

Kategorier: Diverse