Det kan være besværligt, når man skal af sted på ferie, og hunden skal afleveres i hundepension eller hos familien, der skal passe den. Måske har I også allermest lyst til at tage den med? Hunde kan være familiens midtpunkt og give en masse glæde i familien. Det kan være svært for ungerne at skulle undvære hunden i en eller flere uger. Hvorfor ikke tage den med? Læs med her for at blive inspireret til hundevenlige familieferier.

Sommerhus

Det er oplagt at tage hunden med i sommerhus. Her kan den boltre sig og være en del af familiens aktiviteter lige så vel som derhjemme. Der burde ikke være nogen besværligheder ved at tage din hund med i sommerhus, det vil blot blive til glæde for alle.

Camping

Skal du campere? Så kan du sagtens tage hunden med. Den kan sove i forteltet eller åben himmel. Du skal huske at medbringe alle de ting, som hunden bruger derhjemme. Hvis din hund nemt løber væk, er det en god idé at have den bundet til en pæl eller lignende, så den ikke løber væk.

Bilferie

Hvis du skal på bilferie i Danmark, Sverige eller Tyskland, er det også muligt at tage hunden med. Det skal helst ikke være en længere tur til Italien eller lignende. Det vil være for lang en tur for hunden, hvis den skal ligge i bagagerummet eller ved forsædet.

Kategorier: Ferie