Et weekendophold er en perfekt måde at slippe væk fra hverdagens stress og jag. Ind i mellem lange arbejdsdage, indkøb, madplaner, børnepasning og skole-hjem-samtaler, kan man drømme gå og drømme om bare at slippe alt, og rejse langt væk. Desværre er det ikke noget, man bare lige gør – og man fortsætter derfor dag ud og dag ind.

 

Heldigvis er der håb forude. For mens det måske ikke er realistisk at tage 3 uger til Thailand uden børn, arbejde eller familie, så kan et hyggeligt weekendophold være en god løsning på at tage en hurtig pause fra hverdagen. Børnene kan blive passet af bedsteforældrene eller sove hos nogle kammerater, mens du tager din partner, en ven eller dig selv under armen, og slipper væk i en weekend.

 

Hvad end du vil afsted lørdag og søndag, eller om du trænger til en forlænget weekend, så kan du spare masser af penge med nogle fantastiske weekendophold deals.

 

Hvor kan man tage på weekendophold?

For mange danskere går et helt almindelig weekendophold ikke udover landets grænser. Men det behøver det sådan set heller ikke. Danmark er jo sådan et fantastisk land med et utal af hyggelige kroer, badehoteller og spahoteller. Det betyder, at man ikke behøver at køre meget mere end et 20 til 30 minutter, for at finde et hyggeligt sted at opholde sig henover en weekend.

 

Det kunne eksempelvis være et par dage på Højslev Kro i Skive, Gjerrild Kro i Djursland, St. Binderup Kro i Aars eller måske på Hotel Kirstine på Sydsjælland. Hvad end du drømmer om, så er der uden tvivl en kro, der kan levere lige netop det du ønsker. Og hvis du er heldig er der en god deal, der sørger for, at du sparer penge i samme omgang.

 

Har du tid til at tage en forlænget weekend til udlandet? Så er der heldigvis også rig mulighed for at få fantastiske og afslappende oplevelser – både i vores nabolande Norge, Sverige og Tyskland, men også på et slot i Frankrig, et hyggeligt hotel i Budapest eller måske endda Hotel Mucha i Prag.

 

Det eneste minus ved at tage til udlandet, er naturligvis den længere transporttid. Til gengæld føler mange, at de er mere på ferie, når de lokale taler et fremmed sprog, og når temperaturen og madoplevelserne er anderledes end derhjemme. Samtidig er Danmark så dyrt et sted at bo og holde ferie, at det kan være en sand fornøjelse at komme til udlandet, hvor de har mere overkommelige priser.

Kategorier: Ferie