Argentina, landet der er kendt for Maradona, Falklands-krigen og saftige bøffer er et spændende møde med en hybrid-kultur, hvor europæisk finkulturelle traditioner er blandet godt og grundigt sammen med Gaucho’ernes cowboy-liv og Indianernes oprindelige kultur. Alt sammen foregår i et land med forrygende natur, fra Andesbjergenes uvirkelige skønhed til gletschere, bjergsøer og kæmpekaktusser. Argentina byder også på strande og masser af historiske byer. De fleste rejsende besøger Buenos Aires og herfra videre mod Andes-bjergene, enkelte tager helt ned til Ildlandet i syd, ikke langt fra Antarktis, andre igen rejser nordpå til Iguassu Falls ved grænsen til Brasilien.

Indtryk: Argentina er et stolt næsten-Europæisk land med gamle traditioner, forrygende mad og enestående natur. Mulighederne i Argentina er mangfoldige, men man kan godt få følelsen af at man ikke er i Sydamerika.

Guide: Buenos Aires og lavlands Argentina

Guide :Andesbjergene – Fra Nord til Syd

Fotogalleri: Argentina

Fra en backpackers synspunkt er Argentina en top destination med masser af muligheder, kulturelt såvel som naturmæssigt. Og her er billigt!

Rejseveje: Argentinas internationale lufthavn i Buenos Aires modtager fly fra hele verden. Desuden er her utallige grænseovergange til Chile, Uruguay, Brasilien, Bolivia og Paraguay.

Kommunikation: Argentina er spansktalende og de er stolte af det, så Engelsk kun udbredt i begrænset omfang.

Karakterbog: Argentina

Kategorier: Ferie