Et besøg i Prag kan helt klart anbefales. For det er en rigtig spændende by. Men der er nogle ting, der er værd at vide, inden du rejser til Prag.

 

Hvor ligger Prag?

 

Prag er hovedstaden i Tjekkiet og ligger i den nordvestlige del af landet. Igennem byen løber floden Vltava.

 

Er Prag en billig rejsedestination?

 

Prag er særligt blevet en populær rejsedestination på grund af de lave priser i byen. Dette betyder, at du kommer meget langt med dine penge, i forhold til hvis du besøgte en hvilken som helst anden storby i Europa.

 

Du får både mere shopping, mere god mad og flere aktiviteter for pengene i Prag.

 

Hvad koster et hotel i Prag?

 

Du kan finde hotelværelser helt ned til 200 kroner per nat. Hvis du vil ind og bo i centrum kan det gøres for omkring 400 kroner.

 

Hvordan kommer jeg nemmest og billigst til Prag?

 

Mange vælger at flyve til Prag, som har en større lufthavn tæt på byen. Dog kan flybilletter godt snige sig op på omkring 1000 kroner tur/retur, medmindre du spotter et godt tilbud.

 

Andre vælger at køre til Prag, som ligger godt 800 kilometer fra Danmark. Om dette er en billigere løsning end at flyve kommer an på din bil og flypriserne.

 

Hvilke seværdigheder bør jeg se i Prag?

 

Storbyfan vil gøre det nemmere for dig at planlægge og bestille din rejse til Prag. Derfor kan du, inde på hjemmesiden, blandt andet finde guides om seværdigheder og shopping i Prag, samt et kort over hele byen. Det rare ved Prag er, at de fleste seværdigheder er indenfor gåafstand fra hinanden, hvilket gør det nemt at komme rundt i byen.

 

Du bør blandt andet se Prazký Hrad og Hradcany, som er en borg som ligger forhøjet over byen. Her kan du besøge kirker, et munkekloster og et palads, samt opleve vagtskifte foran borgen hver time.

 

Du bør også planlægge at besøge Staré Mesto, som er en ældre bydel i Prag. Her finder du den gamle rådhusplads, en lang række historiske bygninger og gravpladsen for Tycho Brahe.

 

Andre nævneværdige seværdigheder er Karlsbroen, Kafkas hjem i Dem Gyldne Gyde, Den Gamle Jødiske Kirkegård og Václav Namesti.

 

Hvor kan jeg bestille hotel, aktiviteter og fly til min tur til Prag?

 

Storbyfan kan, udover tips og tricks til seværdigheder og shopping, også tilbyde hjælp til planlægning og booking af din rejse. Inde på hjemmesiden rejser til prag finder du blandt andet direkte link til Hotels.com, hvor du kan finde en lang række tilbud på gode familiehoteller og lækre luksushoteller.

 

Du finder også link til DTF Travel, som har et stort udvalg af forskellige pakkerejser til Prag, hvor du kan få skræddersyet hele din rejse med al indhold, i stedet for at planlægge alle dele af rejsen selv. Du finder også link til Momondo, hvor du kan søge på billige flybilletter til Prag.

Kategorier: Ferie