Den danske sommer nærmer sig så langsomt, og det er oppe over, at man skal planlægge en skøn ferie for familien. Der er mange måder at holde sommerferie på. Nogen rejser til udlandet, men mange børnefamilier nyder at blive i lille Danmark.

Hvis du gerne vil holde en god sommerferie her i Danmark, så er der mange muligheder for, hvad I kan lave sammen. I denne artikel kan du læse om 3 forslag til sommerferieplaner, som hele familien kan være med på.

Der er mange måder at sørger for en uforglemmelig sommer med dine børn: her er 3 eksempler

Det er ikke altid nemt at planlægge ferier for familien, hvis man har børn i mange forskellige aldre. Det kan nemlig være lidt svært at finde på aktiviteter, som alle syndes, er lige hyggelige. Frygt dog ej! Nedenfor er der 3 bud på sjov for hele familien.

1. Tag på camping nær strand eller legeland

Campering er jo en klassiker, som man aldrig kan gå galt i byen med. Det er traditionel hygge og tæthed, som man ikke kan få i hverdagen.

Hvis du gerne vil imponere både de små og teenagerne, så skal du vælge en campingplads med mange aktiviteter. Hvis du vælger en campingplads tæt på havet, så kan alle aldre være med, da teenageren kan ligge og slikke sol, mens de små sopper i vand og leder efter skaller.

Du kan også campere tættere på en by, så de ældste kan rende lidt frem og tilbage selv. Der er også fordelen i at kommer tættere på restauranter, shopping, osv.

2. Tag en køretur rundt til de nærmeste seværdigheder

En anden elsket klassiker er sightseeing i lokalområdet. Herved kommer man ikke så langt væk, men du får stadig lov til at opleve dit eget område på en lidt anden måde.

Du kan også nemt selv vælge ruten, når i nu kender områderne lidt bedre. Så kan du eventuelt vælge flere naturoplevelser eller de traditionelle destinationer.

3. Tag dem med på lange cykelture i det fri

Sidst men ikke mindst, så er en god cykeltur med børnene altid en hyggelig oplevelse. Det er igen noget, som hele familien kan være med på.

Til dette skal du selvfølgelig anskaffe børnecykler, som passer i højde og størrelse. Det vil dog være det hele værd, når du ser dine børn skraldgrine, mens de suser ned af bakkerne.

Kategorier: Diverse