Misbrug er svært at komme ud af, og selvom personen gerne vil stoppe, så er det ikke altid så let at gøre fra dag til dag. Med hjælp er alting meget lettere, og man har mennesker til at guide en, og hjælpe dig til et bedre liv.

Manglende motivation

Har du svært ved at få opgaver afsluttet i din hverdag, og syntes du ikke at du yder dit optimale? Hashmisbrug gør dig umotiveret, og træt. Hash bruges som sovemedicin i USA, og brugere bliver derfor sløvet og kan opleves som dovne, da de simpelthen ikke har energien til at udføre de mål de har i livet. Man taler om hash misbrugere er bundet til sofaen, da man efter at have røget ikke har motivationen, og lysten til at få noget gjort.

Svært at stoppe

Mange misbrugere har svært ved at stoppe deres forbrug, da de med tiden er blevet afhængige. Afhængighed kommer i mange forskellige former, du kan være fysisk afhængig og have svært ved at sove, og få abstinenser. Men man kan også være psykisk afhængig af stoffet, da man har gjort det til sin måde at fordrive tid, og en daglig vane. Derfor vil det altid være svært at stoppe de første uger, da man skal bryde sine daglige rutiner, og skal til at finde nye interesser.

Hjælp gør det mere overskueligt

Hvis du ikke føler du kan klare det selv, kan man altid spørge om hjælp. Fordelen ved at få hjælp er at du ikke er alene, og når du er ved at falde tilbage i dine gamle vaner, har du nogen der kan minde dig om hvorfor du gerne vil stoppe, og hvordan du skal håndtere dine abstinenser. Professionelle misbrugsbehandlere har prøvet processen mange gange før, og ved hvilke tiltag der kan hjælpe dig til at stoppe.

Få tiden til at gå med nye interesser

Det kan hjælpe meget at finde nye hobbyer og interesser, da man efter at være stoppet med at ryge har utrolig meget tid og energi. En god måde at sikrer du ikke har problemer med at sove og er træt om aftenen, er at dyrke motion i løbet af dagen. Det kan være alt for styrketræning, gå lange turer, dyrke en sportsgren, eller være aktiv på andre måder. Dermed er du træt og udmattet om aftenen, og kan let falde til ro. Få behandling her https://amisbrugsbehandling.dk/hash-misbrug/

Kategorier: Diverse