Hvis du rejser meget, så kender du sikkert det, at have fløjet i mange timer for at skulle på en ferie. Især hvis du har fløjet øst på, har du sikkert oplevet at bruge de første par dage af ferien på at have jetlag, og ikke fået så meget ud af dagene, som du håbede. Dette er både irriterende og frustrerende, da man ikke er fløjet i 17 timer for at skulle ligge og sove i 2 dage. Derfor kan det være en god ide at investere i nogle redskaber, der gør, at man ikke får jetlag, eller gør at jetlagperioden bliver begrænset. Der er nemlig forskellige kosttilskud, man kan tage, der gør, at man undgår at bruge al for meget tid på at have jetlag, men i stedet kan nyde sin ferie!

Undgå jetlag med CBD-dråber

Den nemmeste måde at undgå jetlag på er ved at medbringe en lille flaske med CBD-dråber i sin toilettaske. CBD har mange gode effekter, det hjælper der blandt andet med at sove og gør at du er mere udhvilet, men det kan også hjælpe dig med at genoprette din normale døgnrytme, så du ikke skal bruge alt for længe på jetlag. Selvom det umiddelbart kan lyde ulovligt, når man første gang høre ordet CBD-dråber, så er det faktisk ganske lovligt, så længe THC-indholdet er under 0,2 procent, og derfor ikke har nogen psykoaktive funktioner. Du kan derfor med ro i maven medbringe CBD-dråber til din rejse, så du slipper for jetlag. Hvis du stadig er urolig, så kan du med fordel tjekke det land du skal til holdning til CBD-dråber, så kan du hurtigt og nemt google dig frem til om dråberne må medbringes. Her kan du få TJC fri CBD-olie til Danmarks billigste priser.

Andre måder at genoprette dagsrytmen på

Hvis man ikke har lyst til at give sig i kast med CBD-dråber, så er der også andre måder, hvorpå man kan genoprette sin døgnrytme, når man kommer til et nyt land. Man kan for eksempel gøre det ved at få den anbefalede mængde vitaminer. Dette kan være svært at gøre gennem kosten, så man kan med fordel købe de vitaminer, som kan være svære at få gennem kosten, så man slipper for den værste jetlag. Dette virker ikke lige så godt som CBD-dråberne, men det har uden tvivl en effekt, som gør, at du bruger meget mindre tid på jetlag og meget mere tid på at holde ferie. Hvis du er interesseret i at medbringe vitaminpiller eller andre kosttilskud på din ferie, så køb dine vitaminer & kosttilskud her og spar en masse penge, eftersom priserne er en del lavere end det, man typisk finder i butikkerne.

Kategorier: Diverse