Få en ny hund i ferien

Nu her er det sommerferie for rigtig mange danskere. Det er et genialt tidspunkt, hvis du eller I som hundeejer, overvejer om jeres nye opgave og eventyr skal til at begynde. Rigtig mange har grundet den globale Corona-krises betingelser, droppet ferien til udlandet igen i år. Derfor har mange tid herhjemme til at forberede en hunds ankomst. Tid til at gøre det at få en hund til et ægte ferieprojekt.

Kræver forberedelse inden I får en hund

Som tidligere nævnt, er det vigtigt med god tid, når en ny hund skal ind i familien eller hjem til dig, der bor alene. Måske er det første gang du eller I skal have jer en hund. Måske har i haft en enkelt eller flere hunde før. Mange der ønsker en hund har vokset op med hund i barndomshjemmet og – årene. Derfor kommer det her som ingen overraskelse, at det kræver tid og grundig forberedelse, inden en hund flytter ind i ens hjem, og inden du eller I bliver overdraget det fulde ansvar for det kære dyr.

Oplagt at få jer en hund i ferien

Det er vigtigt, at man som hundeejer er forberedt på at et arbejde, der kan blive hårdt og krævende ligger forude for ens hverdag. For det er en hund, en levende og slet ikke helt dum skabning, vi taler om. Det kan have konsekvenser for den enkeltes hund mentale sundhed, samt den kan være ubehagelig for andre mennesker at være i nærheden af, hvis I ikke opdrager den ordentlig. Lærer den ordentlig opførsel, og giver den en masse kærlighed og tryghed, så den er tryg ved jer og lytter til jer. Dette kræver, at I som familie eller du alene prioriterer rigtig meget tid med jeres hund, når I lige får den. Ikke noget med at rejse væk eller have en masse ting, I vil ud og gøre, så opgaverne med hunden bare ikke bliver ordentligt udført. Det findes der desværre triste eksempler på. Eksempler på hundeejere, der ikke lever op til deres ansvar. Hundeejere, der i sidste ende har været for egoistiske. Derfor er det faktisk en klar fordel at få en hund, mens I har ferie.

Se hvad en hund har brug for

I skal have styr på flere områder inden hundens ankomst i jeres hjem. I skal selvfølgelig også have købt udstyr og nødvendige produkter til hunden. Få endelig det gjort i god tid, så der er plads til det centrale og vigtigste for hunden. At I er sammen med den næsten 24/7 her i begyndelsen. Hvis du eller I godt vil vide mere om eller sikre jer, at I har styr på, hvad en hund har brug for, så klik videre her, og dan jer et godt overblik.

Kategorier: Diverse